Uznałam, że to bardziej pasuje do działu o nas niż o linkowni, ale jeśli uważacie inaczej to można przenieść. Jest sobie taaki magiczny wynalazek jak mydramalist, który pomaga nam kontrolować część obejrzanych tytułów, bo niesyety sama tego doswiadczam, ze sporej części tego co oglądałam nie ma. A może robicie sobie taką listę osobno gdzieś? Jest to też temat w którym można prosic o opinię na temat dramy, którą zauważycie na czyjeś liscie i chcielibyscie sie czegoś na jej temat dowiedziec - czy warto, niewarto i takietam.
fakt bardzo przydatny wynalazek bo dotychczas wpisywałam dramy na myanimelist w opisie XDD
momentami tylko się gubię w tytułach i aktorach, ciut dziwnie pozapisywane to wszystko i trudno znaleźć dramę z kimś jeśli ktoś tam nie jest wpisany a to się zdarza często
anyway, douzo
Mam ją od lutego, ale dopiero wczoraj/dzisiaj utworzyłam sobie listę dram i filmów przeze mnie oglądanych, z tym, że jeszcze kilku tytułów, które oglądałam lub oglądam nie ma...
Ale mimo to dalej będę sobie prowadzić moją listę tytułów w Exelu, bo faktycznie, tak jak pisze exia, w MDL idzie się troszkę pogubić ;P
a także i moje^^
http://mydramalist.info/users/1329/sevelyn
faktycznie, nieźle mi ułatwiła strona życie, bo teraz, jak kończę coś oglądać to tylko patrzę, co mam zapisane w 'plan to watch' i sobie wybieram^^ a że w miarę regularnie wpisuję tam wszelkie plany i apdejtuję to nie muszę się potem zastanawiać 'no to co mogę teraz obejrzeć?'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum